Meteen naar de inhoud
Home » Hoofdpijn Soorten » Hoge bloeddruk hoofdpijn

Hoge bloeddruk hoofdpijn

Stress op je hart en hoofdpijnklachten

Hoge bloeddruk hoofdpijn wordt veroorzaakt door de stress op je hart. Deze druk reflecteert of straalt uit naar je hoofd toe. Het kan stekende, bonkende, drukkende en milde tot extreme hoofdpijnklachten geven. De locatie kan zijn aan de linkerkant, rechterkant, voorkant of achterkant van je hoofd. Er zijn vele hoofdpijn soorten. In het schema hieronder staan de locaties vermeld van de 4 belangrijkste soorten hoofdpijn te weten hoofdpijn voorhoofd, cluster hoofdpijn, spanningshoofdpijn en migraine.

soorten hoofdpijn
soorten hoofdpijn

Let op! Branderigheid van ogen, rood doorlopen ogen of een rode vlek zijn hoge bloeddruk symptomen. Laat je bloeddruk meten bij de huisarts! Kramp in en achter je oog wijst meer op clusterhoofdpijn. Lees alle aanbevelingen van klanten door op het vooruit of achteruit symbool naast de handen te klikken.

Hoge bloeddruk en hoofdpijn oorzaak

De dieper onderliggende oorzaken van hoofdpijn en die van hoge bloeddruk zijn naar mijn inziens hetzelfde. Achter elk type hoofdpijn zit een traumatische ervaring verscholen welke de doorstroming stagneert en zorgt voor een blokkade in ons energieveld.

hoge bloedruk hoofdpijn verstoring energieveld
hoge bloedruk hoofdpijn verstoring van energieveld

Dit trauma kan zijn oorsprong vinden in een fysiek ongeluk waarbij het hoofd is geraakt of een emotionele botsing met een volwassene vanuit de vroege kindertijd. In combinatie met hoge bloeddruk zal het meestal om niet verwerkt hartzeer gaan welke jouw hoge bloeddruk veroorzaakt. In onderstaand figuur uit het door mij gepubliceerde boek Oneness Effort zie je dat de kwestie hoge bloeddruk hoofdpijn zichtbaar boven water uitsteekt. De andere lagen beschrijven het onderbewuste opgeslagen hartzeer waartoe je allereerst spiritueel dient te ontwaken.

hoge bloeddruk hoofdpijn hartzeer lagen
hoge bloeddruk hoofdpijn hartzeer lagen

Door een trauma zit er heel veel angst en vrees energie in jouw auraveld opgeslagen. Deze angst houdt je klein waardoor je niet genoeg ruimte kan innemen. Dit kan de belangrijkste veroorzaker zijn van jouw hoge bloeddruk hoofdpijn. Jouw energie om meer ruimte in te willen nemen ontbreekt, omdat deze als het ware wegvloeit in een zwart gat. Net zoals in de ruimte als je wel eens zwarte gaten hebt bestudeert.

Door het innemen van die te kleine ruimte staat er enerzijds te veel druk op je hartcentrum en anderzijds stroomt de energie alle kanten op. Je bent dan jouw richting kwijt en je bent uit de flow van jouw appel zoals hierboven afgebeeld. Nog erger voor jouw optimale gezondheid is die te hoge bloeddruk en de schade welke het kan aanrichten op lange termijn. Door spiritueel ontwaken en de diepst onderliggende oorzaak aan te pakken is er een grote kans op een natuurlijke wijze op verbetering.

Zie je graag in mijn praktijk voor hoge bloeddruk hoofdpijn

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoombestrijding met pijnstillers zoals paracetamol en je leven is niet dragelijk. Of heb je last van acute chronische hoofdpijn en ben je misselijk? Klachten behandelen? Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling van hoge bloeddruk hoofdpijn. Ben werkzaam in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Hoge bloeddruk stress is gevaarlijk. Hoe hoge bloeddruk verlagen? Extreme hoge bloeddruk, een plotselinge hoge bloeddruk oorzaak duiden en hoge bloeddruk stress zijn kwesties om eerst naar de huisarts te gaan. Dit is altijd een vereiste voor de diagnose of test alvorens we met behandelen starten. Ga daarna samen met mij naar de oorzaak van hoofdpijn en nekpijn. Zie je graag voor een serie energetische therapie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor je hoge bloeddruk hoofdpijn!