Meteen naar de inhoud
Home » Hoofdpijn Soorten » Hoofdpijn en misselijk

Hoofdpijn en misselijk

Hoofdpijn misselijk en moe spiritueel oplossen?

Hoofdpijn en misselijk en moe voelen gaan hand in hand zodra er een niet verwerkte traumatische ervaring aan ten grondslag licht. Ook van het jarenlange patroon kan je heel moe zijn. Vaak lijkt de stekende of drukkende hoofdpijn door uitstralende nekpijn te komen i.c.m. hoofdpijn achterhoofd. Hoofdpijn misselijk corona of bij zwanger zijn, komen vaak voor. Ook pijn voorhoofd manifesteren de symptomen misselijk en moe zijn regelmatig.

Bij CPH Hoofdpijn en Clusterhoofdpijn komt die misselijkheid heel vaak voor als een symptoom voorafgaand aan de aanval. Ook bij een migraine aanval aan de linkerkant of rechterkant is er vaak sprake van misselijkheid. De nasleep van deze extreme hoofdpijn is sowieso heel moe zijn. Hieronder staan een aantal aanbevelingen. Door op de vooruit of achteruit pijltjes naast de behandel handen te klikken kan je ze allemaal lezen.

Oorzaken hoofdpijnen

Er worden wel meer dan 200 oorzaken hoofdpijn genoemd. Vanuit 25 jaar cliënten behandelen heb ik er slechts 2 overgehouden. Hoofd gestoten tijdens ongeluk of hart gestoten bij de interactie met een volwassene in de vroege kindertijd. Vanuit de onderstaande figuur uit mijn boek Oneness Effort kan je opmaken dat hoofdpijn en misselijk wel de kwestie is maar niet de oorzaak. In de lagen onder water – het onder bewuste – zie je dieperliggende oorzaken benoemd worden. Kies voor spiritueel ontwaken om je levenskwaliteit weer te heroveren!

hoofdpijn en misselijk onderliggende oorzaken hartzeer
hoofdpijn en misselijk onderliggende oorzaken hartzeer

Kotsmisselijk en neiging spugen

Het woord kotsmisselijk zegt alles al in feite. Hoofdpijn en misselijk gevoel veroorzaakt een neiging tot spugen. Bij migraine en clusterhoofdpijn komt dit heel vaak voor. Waar komt dit vandaan? Er is een spirituele kracht in jou welke blijkbaar de zwaartekracht kan opheffen. Voedsel met gewicht gaat opeens zweven en wordt via de slokdarm uitgespuugd. Deze kracht wordt ook wel levitatie genoemd indien een Yogi zijn hele lichaam met deze innerlijke kracht kan laten zweven. De alchemistische elementen lucht en ether kunnen het element aarde blijkbaar opheffen. Aan het element lucht is jouw pijnlichaam gekoppeld.

Behandelwijze van hoofdpijn en misselijk

Zoals bij alle vormen van hoofdpijn heb ik een uitgesproken mening. Deze is gestoeld op het meer dan 25 jaar behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten. De aanpak is kort samengevat als volgt:

  1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd
  2. Het activeren van 2 lichtlijnen in het hoofd
  3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven
  4. Op zoek gaan naar pijn van cluster hoofdlijn op set van twee gekruiste extra lichtlijnen bij en door de ogen en naar de spanningsband om het hoofd bij chronische Paroxismale Hemicranie CPH cliënten.
  5. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden.

De aanpak voor hoofdpijn en misselijk is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de Hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische pijn. Onderstaand figuur geeft een 4 dimensionale weergave van deze geometrische vorm.

dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd
dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd

Oud hartzeer heeft gezorgd voor het imploderen van deze Heilige Geometrie vorm. Het vergt diepe alchemistische kennis van wat er in ons hoofd allemaal omgaat. En daarnaast het zielsverdriet of hartzeer in ons hart te laten oplossen.

Hoofdpijn en misselijk en moe behandeling in praktijk

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoombestrijding met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling. Ook voor hoofdpijn voorhoofd ogen en voor primair behandelen van chronische stress hoofdpijn klachten. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

hoofdpijn en misselijk moe verstoring energieveld
hoofdpijn en misselijk moe verstoring energieveld

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. De drukkende of stekende hoofdpijn kan ook van corona of een verkoudheid komen. Ook bij hoofdpijn bij liggen of bij zwangerschap zie ik je graag voor een serie energetische therapie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor je hoofdpijn en misselijk!