Meteen naar de inhoud
Home » Hoofdpijn Soorten » Hoofdpijn linkerkant migraine?

Hoofdpijn linkerkant migraine?

Hoofdpijn linkerkant duidt meestal op migraine hoofdpijn voortkomend uit hartzeer of een fysieke traumatische ervaring. Qua veel voorkomende klachten kan er een stekende hoofdpijn en of misselijkheid optreden. Kies voor spiritueel behandelen van jouw hoofdpijn om deze betekenis te geven. Jouw acute erge hoofdpijn aanvallen nemen we serieus en kunnen we met een intentie mogelijk verhelpen. Kies voor een alternatieve behandeling.

Wat is de spirituele betekenis van de linkerkant?

De linkerkant van je lichaam staat primair in relatie met vrouwen en de rechterkant van je lichaam met mannen. Deze simpele regel gaat altijd op. Het leven van je moeder, grootmoeder en nog 5 generaties terug wordt secundair gereflecteerd in jouw linkerkant van je lichaam. Bij een diagnose van acute hoofdpijn linkerkant gaat mijn aandacht tijdens een behandeling dus die kant op. Een migraine aanval met hoofdpijn rechterkant kan natuurlijk ook.

Ervaringen hoofdpijn linkerkant na behandelen

Verschillende veel voorkomende hoofdpijn soorten

Onderstaand figuur geeft de 4 belangrijkste hoofdpijn soorten weer: hoofdpijn voorhoofd, cluster hoofdpijn of oogmigraine, spanningshoofdpijn en Migraine Hoofdpijn. De meest extreme vorm van clusterhoofdpijn is CPH Hoofdpijn of de ziekte van Sjaastad.

van soorten hoofdpijn rechterkant duidt op migraine
soorten hoofdpijn rechterkant duidt op migraine

Behandelwijze hoofdpijn rechterkant of linkerkant

Bij alle vormen van acute en chronische hoofdpijn heb ik een uitgesproken mening over de oorzaken hoofdpijn. Behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten is gestoeld op het meer dan 25 jaar. De aanpak is primair samengevat als volgt:

  1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd
  2. Het activeren van 2 lichtlijnen in het hoofd
  3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven
  4. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden.

De aanpak is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de Hyper hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische pijn. Onderstaand figuur geeft een vier dimensionale weergave van deze geometrische vorm.

dubbele octahedron of pyramide voor hoofdpijn linkerkant
dubbele octahedron of pyramide pijnlichaam in hoofd om hoofdpijn linkerkant te behandelen

Deze vorm representeert jouw pijnlichaam in je hoofd. Daarom heeft het mijn aandacht gehad gedurende de zoektocht en het jarenlang oefenen met deze vorm in mijn praktijk. Maak gebruik van deze ervaring bij jouw zoektocht om acute hoofdpijnklachten voor te zijn. Oud hartzeer of een fysiek ongeluk heeft gezorgd voor het imploderen van deze Heilige Geometrie vorm en zorgt dan voor hoofdpijn aanvallen. Qua hartzeer maakt onderstaande figuur veel duidelijk.

hoofdpijn linkerkant oorzaken
hoofdpijn linkerkant onderliggende oorzaken

Van harte welkom in praktijk voor hoofdpijn linkerkant

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling. Ook voor hoge bloeddruk hoofdpijn, hoofdpijn linkerkant zwanger, hoofdpijn en misselijk en hoofdpijn achterhoofd nek ben je uiteraard welkom. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

Daarna kan het coachen en behandelen van hoofdpijn rechterkant heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Hoofdpijn linkerkant Corona komt ook door oud hartzeer of oud hoofdzeer. Neem je klachten serieus en kies primair voor een alternatieve behandeling. Laat de hoofdpijn medicatie zoveel mogelijk liggen door deze in overleg met je arts te reduceren. Zie je graag voor een serie energetische therapie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor je hoofdpijn linkerkant!