Meteen naar de inhoud
Home » Hoofdpijn Soorten » Hoofdpijn rechterkant migraine?

Hoofdpijn rechterkant migraine?

Hoofdpijn rechterkant migraine

Hoofdpijn rechterkant duidt meestal op migraine hoofdpijn voortkomend uit hartzeer of een fysieke traumatische ervaring. Qua veel voorkomende klachten kan er een stekende hoofdpijn en of misselijkheid optreden. Kies voor spiritueel behandelen. Jouw acute erge hoofdpijn aanvallen nemen we serieus en kunnen we met een intentie mogelijk verhelpen. Kies voor een alternatieve behandeling.

Wat is de spirituele betekenis van de rechterkant?

De rechterkant van je lichaam staat primair in relatie met mannen en de linkerkant van je lichaam met vrouwen. Deze simpele regel gaat altijd op. Het leven van je vader, grootvader en nog 5 generaties terug wordt secundair gereflecteerd in jouw rechterkant van je lichaam. Bij een diagnose van acute hoofdpijn rechterkant gaat mijn aandacht tijdens een behandeling dus die kant op. Een migraine aanval aan de linkerkant kan natuurlijk ook.

Ervaringen hoofdpijn rechterkant na behandelen

Je kunt hoofdpijn aanbevelingen lezen en een indruk opdoen wat cliënten welke jou voorgingen ervaarden gedurende de behandel periode en behandelplan. 

Verschillende veel voorkomende hoofdpijn soorten

Onderstaand figuur geeft de 4 belangrijkste hoofdpijn soorten weer: hoofdpijn voorhoofd, cluster hoofdpijn of oogmigraine, spanningshoofdpijn en Migraine. De meest extreme vorm van clusterhoofdpijn is CPH Hoofdpijn of de ziekte van Sjaastad.

soorten hoofdpijn
soorten hoofdpijn

Behandelwijze hoofdpijn linkerkant of rechterkant

Bij alle vormen van hoofdpijn heb ik een uitgesproken mening over de hoofdpijn oorzaken. Deze is gestoeld op het meer dan 25 jaar behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten. De aanpak is kort samengevat als volgt:

  1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd
  2. Het activeren van 2 lichtlijnen in het hoofd
  3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven om jouw hoofdpijn rechterkant te voorkomen
  4. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden.

De hoofdpij rechterkant aanpak is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de Hyper hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische pijn. Onderstaand figuur geeft een vier dimensionale weergave van deze geometrische vorm.

dubbele octahedron of pyramide voor hoofdpijn rechterkant
dubbele octahedron of pyramide voor hoofdpijn rechterkant

 

Deze vorm representeert jouw pijnlichaam in je hoofd. Daarom heeft het mijn aandacht gehad gedurende de zoektocht en het jarenlang oefenen met deze vorm in mijn praktijk. Maak gebruik van deze ervaring bij jouw zoektocht om acute hoofdpijnklachten waarvan hoofdpijn rechterkant voor te blijven.

Oud hartzeer of een fysiek ongeluk heeft gezorgd voor het imploderen van deze Heilige Geometrie vorm en zorgt dan voor hoofdpijn aanvallen. Qua hartzeer maakt onderstaande figuur veel duidelijk.

hoofdpijn rechterkant oorzaken
hoofdpijn rechterkant oorzaken en noodzaak spiritueel ontwaken

Van harte welkom in praktijk voor hoofdpijn rechterkant

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding van jouw hoofdpijn rechterkant met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling. Ook voor hoge bloeddruk hoofdpijn, hoofdpijn zwanger, hoofdpijn en misselijk en hoofdpijn achterhoofd nek ben je uiteraard welkom. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont. Een hoofdpijn test voor acute chronische klachten heb je niet nodig.

hoofdpijn rechterkant verstoord energieveld
hoofdpijn rechterkant verstoord energieveld

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio voor jouw hoofdpijn rechterkant. Heemstede, Haarlem, Zwaanshoek,  Overveen, Bentveld,  Vijfhuizen, Santpoort-zuid, Hillegom, Lisse,  Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid,  IJmuiden, Amsterdam, Halfweg en Bennebroek, Hoofddorp, Vogelenzang, Zandvoort, Bloemendaal, Santpoort-noord, Sassenheim, Velserbroek, Zwanenburg en Badhoevedorp. Neem je klachten serieus en kies primair voor een alternatieve behandeling. Laat de hoofdpijn medicatie zoveel mogelijk liggen door deze in overleg met je arts te reduceren. Zie je graag voor een serie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor je hoofdpijn rechterkant!