Meteen naar de inhoud
Home » Hoofdpijn Soorten » Wakker worden met hoofdpijn

Wakker worden met hoofdpijn

Wakker worden met hoofdpijn wat te doen? Het impliceert dat je s’nachts meer bewust bent van je subtiele energievelden. De verkramping voel je s’morgens vroeg wel en later op de dag niet meer. De subtielere ervaring uit je slaap ijlt als het ware nog even door. Dit probleem kan nog tot veel meer gezondheidsklachten leiden. Zo ook door de overgang, met nekpijn, met een droge mond en een verstopte neus. Ook wakker worden met hoofdpijn en nekpijn of als gevolg van corona komen voor.

wakker worden met hoofdpijn verstoring energieveld
wakker worden met hoofdpijn verstoring energieveld

In je dromen kan je van alles meemaken wat je zelf niet herinnert. De emoties welke je overdag niet ervaart kan je s’nachts in je dromen wel ervaren. Het ziektebeeld is een teken om spiritueel ontwaken in gang te zetten. Ook verwijs ik je graag naar mijn gratis slaaptraining Opnieuw Lekker Leren Slapen. Met een intentie in slaap vallen voor een aaneengesloten aangename nachtrust kan wakker worden met hoofdpijn mogelijk al verhelpen.

Persoonlijke kracht
persoonlijke kracht

Oorzaken en behandelen van hoofdpijn

Er zijn naar mijn inziens maar twee veel voorkomende oorzaken hoofdpijn. de primaire oorzaak jouw hoofd gestoten de de secundaire oorzaak je hart gestoten. Veel mensen zijn hun geheugen kwijt over de eerste 7 levensjaren wat daar gebeurt is. Bal op je hoofd of van klimrekje gevallen of met schaatsen met hoofd op ijs gesmakt als kind? Meeste cliënten in mijn praktijk zeiden nee hoor. Dit terwijl ik vanuit mijn rol als medium direct de beelden voor me zag.

Je acute hoofdpijn na het ontwaken kan ook met hartzeer te maken hebben. Onderstaande figuur is een afbeelding uit mijn boek Oneness Effort gepubliceerd in 2013. Hier zie je de kwestie wakker worden met hoofdpijn boven water uitsteken. Het onderbewuste is een opeenstapeling van andere factoren welke hierbij regelmatig een grote rol spelen.

wakker worden met hoofdpijn hartzeer lagen
wakker worden met hoofdpijn hartzeer lagen

Behandelwijze hoofdpijn

Behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten is gestoeld op het meer dan 25 jaar. De aanpak is primair samengevat als volgt:

  1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd
  2. Het activeren van 2 lichtlijnen in het hoofd
  3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven
  4. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden.

De aanpak is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de hyper-octaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische en acute pijn. Onderstaand figuur het pijnlichaam weer welke opnieuw gebalanceerd dient te worden.

dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd
dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd

Kom naar praktijk voor wakker worden en hoofdpijn

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding van je chronische hoofdpijn met pijnstillers dan is je leven is niet dragelijk. In de ochtend hoofdpijn achter de ogen, met een verstopte neus, met nekpijn, met een droge mond of door corona zijn niet per se nodig. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling! Ook voor de verschillende soorten hoofdpijn zoals hoofdpijn voorhoofd, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn en CPH Hoofdpijn. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont. Je krijgt dan het antwoord van andere over energetisch behandelen. De vraag wat helpt tegen hoofdpijn? wordt beantwoord doordat we veel voorkomende acute klachten serieus nemen.

wakker worden met hoofdpijn
wakker worden met hoofdpijn

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag voor een serie energetische therapie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor het balanceren van je klachten en het spiritueel betekenis geven van wakker worden met hoofdpijn!