Contact Pagina hoofdpijn veilig

Introductie

Fijn dat je contact op wilt nemen met 123Hoofdpijnweg.nl. Om toegang tot onze complementaire of alternatieve zorg te krijgen hanteren we een vijf 5 stappenplan. Doel hiervan is cliënten aan te trekken welke bij ons passen en het aanmeldt proces soepel en snel zoveel mogelijk 24/7 online te laten verlopen. Eerst via online en daarna persoonlijk.

hoofdpijn therapeut contact
hoofdpijn therapeut contact
 1. Lees belangrijke informatie op onze website goed door.
 2. Plan online een Zoom kennismakingsgesprek in.
 3. Voer een 15 minuten Zoom gesprek en stel je vragen.
 4. Handel de checklijst ter voorbereiding van intake af.
 5. Plan online het intake gesprek inclusief de eerste behandeling in.

1. Belangrijk informatie op website goed doorlezen

Willen je vriendelijk verzoeken onze website en veel gestelde vragen aandachtig door te lezen. Het is van belang dat je beseft dat oude pijn jou in de weg zit en dat er een behandelplan nodig is en wettelijk gezien ook een behandelovereenkomst. Dit impliceert dat van jouw kant er een investering nodig is. Neem hiertoe onze tarieven en de vergoedingen door de zorgverzekeraars goed in je op. Ben je nog vol ongeloof of heb je mentale bezwaren kijk dan eerst naar jouw 5 emoties. En lees de aanbevelingen van cliënten aandachtig door. Voor het verhelpen van hoofdpijn is meestal niet 1 behandeling afdoende. Herhaaldelijk dient er spanning afgevoerd te worden en 3 lichtlijnen te worden gebalanceerd en gekalligrafeerd.

2. Online inplannen van kennismakingsgesprek

Aanmelden voor online Zoom kennismakingsgesprek is heel eenvoudig. Ook is er een keuze of je al dan niet in de praktijk of op afstand ondersteuning wenst. Na aanmelding via het formulier hieronder ontvang je vanzelf ook nog een email met uitleg voor de eerst volgende stap.

3. Zoom kennismaking-gesprek voeren

Het gaat hier om jouw toewijding voor het gehele traject en de aanwezigheid van een bepaalde vorm van dankbaarheid voor de geboden hulp. Met dit laatste bedoel ik te zeggen dat als een bekende schilder een schilderij aflevert hier vele schetsen en eerdere schilderijen aan vooraf zijn gegaan. Dit geldt ook voor het werk van een genezend medium. We moeten veel oefenen en een verscheidenheid aan cliënten treffen om ervaring op te doen en hierdoor steeds beter te worden. Inmiddels heeft er 25 jaar oefenen plaatsgevonden met de meest extreme vormen van hoofdpijn. We wijzen niemand af. Wel kan het nog niet het juiste moment zijn voor deze vorm van behandelen.

Kort samengevat betreft het een toets met een aantal aandachtspunten:

 1. Toestemming van de client zijn of haar ziel om te mogen helpen.
 2. Een klik voelen met de client om deze met plezier te kunnen helpen.
 3. Bereidheid van de client om naar oude pijn toe te gaan.
 4. Bereidheid van de client om naar oude pijn van ouders en voorouders te gaan.
 5. Inmiddels uit een innerlijk conflict tussen hoofd en hart te zijn en een mate van hopeloosheid te ervaren.
 6. Open staan voor adviezen en een JA MAAR houding voorbij te zijn.
 7. Klaar zijn met het parallel proberen van therapieën en daarmee therapeuten jarenlang bezig houden.
 8. 3 maanden clean zijn van zware drugs, alcohol, gok en seksverslavingen. Zware medicijnen en voeding vergen ook aandacht.

Er zijn potentiële cliënten die bang zijn voor therapeuten met paranormale vermogens. Ze zijn bang voor hun eigen schaduwkant en geheimen. Dit mechanisme is totaal niet interessant voor mij als therapeut. Het beoordelen van deze acht bovenstaande punten is niet om jouw hele doopcel te lichten. De schaduwkant en geheimen betreft de spiegelsfeer of dualiteit van goed en kwaad. Werken op het niveau van ziel is een hele andere dimensie of realiteit.

4 Checklist ter voorbereiding intake

Onze algemene voorwaarden en een door de beroepsverering VBAG verplichte behandelovereenkomst kan je heel makkelijk op je mobiele telefoon ondertekenen. Beantwoord ook een vragenlijst over jouw hoofdpijn.

5 Intake gesprek inclusief eerste behandeling plannen

Zodra de digitaal ondertekende behandelovereenkomst binnen is, kunnen we stap 5 uitvoeren. Hiertoe kan je online een afspraak inplannen of telefonisch contact met ons opnemen. Hangt van jouw voorkeur af.

Aanmeld formulier

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.