Hoofdpijn verzuim reduceren

Elimineer concentratieverlies, hoofdpijn ziekteverzuim en vitaliteit problemen door hoofdpijn bij medewerkers. Biedt ze een oplossing voor hun gezondheid, weer toegang tot carrière mogelijkheden en een kans op een normaal sociaal leven. Draai hun leven met hoofdpijn binnen 3 maanden om in een hoofdpijn vrij leven.

Kies voor jouw medewerkers een gezond en structureel alternatief voor hun medicatie. Medicijnen zorgen voor pijnbestrijding en het onderdrukken van symptomen. Voorkom hun schuldgevoel tegen over collega’s van veelvuldig ziekteverzuim. Verlaag de werkdruk en verhoog de medewerker tevredenheid.

Wij zijn een kliniek erkend door de zorgverzekeraars. Wij staan voor het afbouwen van medicatie en een jarenlange kostenbesparing. Lees de aanbevelingen van cliënten met de meest extreme vormen van hoofdpijn en meld medewerkers aan!

Het ei van Columbus dat geloof ik niet ...... lees verder over een innerlijke hoofdpijn weg met 1 2 3 lichtlijnen uitbalanceren

6 kenmerken om hoofdpijn verzuim tegen te gaan met deze alternatieve behandelmethode

1

Alle soorten hoofdpijn

2

Geen producten

3

Geen oefeningen

4

Medicijnen afbouwen

5

Leven niet aanpassen

6

Besparing kosten

Aanbevelingen

Geloof je niet wat je zojuist hebt gelezen? Check hoe ook jij deze nog nooit eerder tegen gekomen oplossing voor hoofdpijn verzuim van jouw medewerkers kan laten werken!

Het waarom, hoe en wat uitgelegd

Introductie van alternatieve behandelmethode voor alle soorten hoofdpijn verzuim

jyotishatat
Energetisch Therapeut en Medium
ing Jyotisha Tat MBA MA MSc

Welkom op de website
Leuk dat dat je op mijn website met een alternatieve, complementaire en spirituele hoofdpijn behandelmethode bent gekomen. Lees verder hoe een hoofdpijn vrij leven voor medewerkers mogelijk is zonder gebruik van medicatie. Onderweg hier naar toe neemt zowel de frequentie als de intensiteit van de aanvallen af totdat ze helemaal verdwenen zijn. De spanning van oude vaak in zijn geheel vergeten traumatische fysieke of emotionele ervaringen uit de vroege kindertijd zijn de boosdoener.

Waarom hoofdpijn patiënten helpen?

Geloof dat met het toepassen van de spirituele wetenschap – de Heilige Geometrie – het niet nodig is dat hoofdpijn patienten zoveel missen in hun leven. Denk aan een hoofdpijn vrij leven, carriere kansen volop benutten, genieten van een gezinsleven, vakanties in balans en plezier doorbrengen en niet langer geconfronteerd worden met de bijwerkingen van medicijnen. Vijfendertig jaar geleden had een vriendin waarmee ik samenwoonde veel last van migraine hoofdpijn aanvallen. Vanaf dat moment ben ik op zoek gegaan naar een manier om de aanvallen structureel te stoppen. Het is mijn passie om hoofdpijn en migraine cliënten te verlossen van de impact van hoofdpijn op hun leven.

Hoe de hoofdpijn aanvallen structureel reduceren?

In eerste instantie door met Heilige Geometrie vormen bij de client in en rond het hoofd 3 lijnen perfect uit te balanceren. In simpel Nederlands opnieuw uitlijnen net als de 4 wielen van een auto in de garage. Daarna is traumaverwerking erbij gekomen en nieuwe ontdekkingen hoe spanning op zeer specifieke locaties – van oude en vaak vergeten trauma’s – de uitlijning telkens na een aantal weken opnieuw verstoorde. Na deze ontdekkingen werd het behandelen van oogmigraine, clusterhoofdpijn en CPH hoofdpijn ook mogelijk. De frequentie en intensiteit van de aanvallen nam ook bij deze zwaardere vormen in rap tempo af.

Het waarnemen en voelen van Heilige Geometrie vormen in de aura van een client is het meest subtiele niveau spiritueel gezien. Meer mensen zien een witte laag energie om het lichaam of kleuren. Waarnemen van de Heilige Geometrie  is een bijzondere gave en vergt jarenlange oefening. Deze ervaring kan ook voor jou worden ingezet. Het brengt zeer snel balans in jouw energiehuishouding.

Wat bieden we aan qua behandelplan?

We bieden behandelingen aan in kliniek Pasanta. Voor cliënten welke ver weg wonen bieden we ook  behandeling op afstand aan. Voor beide diensten werken we met een behandelplan van 6 consulten.  Ook bieden we sinds kort aan bedrijven het Hoofdpijn Verzuim Plan aan. Dit is een behandel en coach plan voor 12 behandelingen en 6 coaching sessies in groepsverband en op afstand. Medewerkers van meerdere bedrijven nemen hieraan deel.

Hoofdpijn verzuimbeleid voor HR management

Als HR Manager kan het verzuim van medewerkers een hoofdpijn dossier zijn. Om ervoor te zorgen dat medewerkers op het werk aanwezig zijn, kan je veel tijd besteden aan verzuimbeheer. Alleen al dertien procent van de vrouwen en acht procent van de mannen heeft last van migraine. Migraine is wereldwijd het derde ziektebeeld na kanker en hart- en vaat ziekten. Naast migraine zijn er nog veel meer soorten hoofdpijn, waardoor het ziektebeeld nog meer medewerkers raakt. En ook de werkgever qua verzuimkosten. En bovendien ook de concentratie en vitaliteit schade voor de werkgever respectievelijk voorafgaand en na afloop van het verzuim. De medewerker kan gewoon enkele dagen niet goed presteren ondanks dat er mogelijk maar 1 of 2 ziektedagen worden gemeld. 

Hoofdpijnverzuim kan je elimineren door onze alternatieve aanpak met blijvende resultaten. Vanuit de HR afdeling aan medewerkers met hoofdpijnklachten begeleiding aanbieden, kan dus zijn vruchten afwerpen. Ook kan je voorkomen dat medewerkers met de meest extreme vormen het arbeidsproces verlaten en bij het UWV in een uitkeringssituatie terecht komen.

hoofdpijn verzuim

Oorzaken van hoofdpijn verzuim

Het is belangrijk om van elke individuele medewerker te weten wat de oorzaak is van het hoofdpijnverzuim. Is het een gevolg van stress, vermoeidheid of spanning als gevolg van de shock van een ongeluk in het verleden? Ook kan het spanning zijn van de onverwachte emotionele uitbarsting van een volwassene in de vroege kindertijd. Bij de laatste twee oorzaken zullen stress management maatregelen niet afdoende helpen. De onderliggende intensiteit van de spanning is te groot. En nu zijn juist deze twee laatste situaties de oorzaak van de extreme hoofdpijn soorten en het grootst aantal dagen verzuim als gevolg van hoofdpijn.

Concentratieproblemen voorafgaand aan hoofdpijn verzuim

Naast verzuim zijn ook concentratieproblemen voorafgaand aan het verzuim een grote boosdoener. Concentratieproblemen maken de doorlooptijd van de schade voor het bedrijf veel groter dan alleen de verzuimdagen en het verlies aan productiviteit. Bovendien hebben concentratieproblemen vaak een negatieve invloed op het vermogen van mensen om hun werk goed te doen, wat een grote bron van stress voor hen kan zijn.

Vitaliteit herstel na de aanval

Doel van onze aanpak is blijvende resultaten boeken en een verbetering van de werknemersvitaliteit. Door het thuiswerken wordt hoofdpijn verzuim bij medewerkers de laatste jaren minder zichtbaar. Een medewerker met migraine, oogmigraine of clusterhoofdpijn heeft door de medicatie minder pijn evenwel blijven de aanvallen een aanslag op de vitaliteit van de medewerker. Ze trekken alle energie uit het lichaam. Door het schuldgevoel naar collega’s toe gaat een medewerker met een hoog ziekteverzuim als gevolg van hoofdpijn meestal te snel weer aan het werk.

Hoe een alternatieve hoofdpijn aanpak het hoofdpijn verzuim vermindert

Medewerkers dienen de weg te vinden naar hun werkgever voor hulp en advies als ze hoofdpijn hebben. Als HR-manager is het jouw taak om naast het verzuim als gevolg van hoofdpijn ook de concentratie problemen vooraf en de vitaliteit problemen na afloop van de aanvallen in ogenschouw te nemen.

Door een alternatieve aanpak te implementeren, kan je het hoofdpijn verzuim verminderen en blijvende resultaten boeken. Andere preventieve maatregelen zoals het promoten van een gezonde levensstijl of een stress management training aanbieden kunnen enigszins ondersteunen. Hoofdpijn is een van de meest voorkomende redenen voor verzuim, en de directe en indirecte kosten ervan kunnen aanzienlijk zijn. Met een goed ontworpen alternatief hoofdpijnbeleid kan je ervoor zorgen dat werknemers hun verzuim kunnen beperken of helemaal elimineren. En nog belangrijker in tegenstelling tot medicatie pakt onze aanpak de oorzaken aan en hierdoor wordt een structurele afname in frequentie en intensiteit van de aanvallen meestal zichtbaar.

Het kan een betere werkplezier en productiviteit creëren, aangezien werknemers minder kans krijgen om hun hoofdpijnklachten te verwaarlozen. Bovendien kan het de gezondheid van de werknemers verbeteren door ervoor te zorgen dat ze hun hoofdpijnklachten effectief kunnen verminderen. Hiermee toon je als werkgever met medewerkers met hoofdpijn begaan te zijn. Zeker omdat onze aanpak het herstel van de gezondheid van de medewerker centraal stelt. Voor de zwaardere vormen van hoofdpijn met onderliggende trauma’s coachen we de medewerker ook i.c.m. energetische behandeling. Al deze maatregelen helpen met hoofdpijn verzuim.

Tarieven 1 op 1 in kliniek of online + op afstand in groepsverband

In onderstaande tabel staan de zakelijke tarieven ex BTW vermeld. Voer samen met de medewerker de Hoofdpijn Kosten Scan uit om de kostenbesparing door ons uit te laten rekenen.  Zowel de historische kosten als de toekomstige kostenbesparing worden berekend. Hiermee kan de HR afdeling een kosten baten analyse maken en zich als een uitstekende werkgever voor de medewerker tonen. Naast deze te kwantificeren voordelen zijn er nog meer voordelen zoals genieten van weekenden en vakanties,  een betere gezondheid door minder bijwerkingen van de medicatie en het teruggeven van carrière mogelijkheden aan de medewerker. Het primaire doel is hoofdpijn ziekteverzuim reduceren. 

Hoofdpijn Start Plan

euro

1222

/behandelplan 6
plan omvat:
+ Hoofdpijn Coach Plan

euro

1999

/coach en behandel plan 6
Eerst Start Plan afronden dit plan omvat:
Hoofdpijn Verzuim Plan

euro 2222 per medewerker

/groep behandel en groep coach plan 12
plan omvat:

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.