Hoofdpijn test belachelijk annuleer deze!

Hoofdpijn test of diagnose wordt primair regulier uitgevoerd. Je kan bijvoorbeeld druk op je hoofd hebben of daadwerkelijk last hebben van migraine. Veel verschillende oorzaken van hoofdpijn zijn te benoemen vanuit een regulier standpunt. Het varieert van puur lichamelijk, zoals een allergie welke de sinussen verstopt, tot meer een psychische angst. Psychologische oorzaken, vooral stress, zijn vaak de oorzaak van hoofdpijn. Spiritueel gezien zijn er maar twee hoofdpijn oorzaken te benoemen. Een hoofdpijn test zelf doen is dan eenvoudig.

Hoofdpijn door vermoeidheid

Dit is eigenlijk een onderdeel van stress, omdat stress ervoor zorgt dat je niet diep of helemaal niet slaapt. Hoofdpijn zal ook aan slaapproblemen bijdragen. Hoofdpijn vertraagt ons tot een diepere slaap, wat lichamelijke vermoeidheid kan veroorzaken. Deze vorm word spanningshoofdpijn genoemd.

Hoofdpijn test heb je een onderliggende depressie?

Hoofdpijn kan ook een symptoom van depressie. Zorgwekkende gedachten, die ook voorkomen bij depressie, kunnen hoofdpijn veroorzaken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat depressie bij tienermeisjes verband houdt met hoofdpijn. De hersenen worden zover uitgeput dat de sinussen kwetsbaar worden door de verhoogde intensiteit. Dit verhoogt het risico op hoofdpijn. Meestal gaat dit om Hoofdpijn Voorhoofd. Een test heb je daarvoor niet echt nodig.

Hoofdpijn en spanning

Traumaverwerking is een onderdeel van de complementaire behandeling van hoofdpijnen. Hiertoe is spiritueel ontwaken nodig vanuit de client. Onderstaand figuur uit mijn boek Oneness Effort geeft de lagen aan welke aan de hoofdpijn ten grondslag kunnen liggen in het onderbewuste. De onderliggende factoren schouwen is veel beter dan een hoofdpijn test doen.

Er zijn verschillende redenen voor stress, maar vaker wel dan niet leidt het tot hoofdpijn, al dan niet mild. Je doet bijvoorbeeld te veel op het werk en staat onder stress door de werkdruk. Het is ook mogelijk dat je een probleem hebt en er geen oplossing voor kan vinden, wat weer tot stress kan leiden. Angstige gedachten liggen vaak aan de basis van stress. Er is een verschil tussen denken en angst. Als je denkt, zoek je een oplossing voor een bepaald probleem. Angst zorgt ervoor dat je vast komt te zitten in dezelfde gedachtestroom, waardoor je hersenen leeglopen en tot hoofdpijn kan leiden. De belangrijkse persoonlijke realisatie is dat alle spanning opgeslagen zit in oude traumatische ervaringen. Een hoofdpijn test gaat je daar geen inzicht in geven.

hoofdpijn test hartzeer lagen
hoofdpijn test hartzeer lagen

De spirituele behandeling met hoofdpijn test

Biedt een specifieke alternatieve behandeling voor alle soorten hoofdpijn. Bovendien helpt dit met het met het losweken van depressieve gevoelens welke de hoofdpijn van oudsher voeden. Na 25 jaar behandelen van hoofdpijn en migrainepatiënten zijn er twee oorzaken hoofdpijn vastgesteld. Hartzeer door een trauma in de vroege kindertijd of door een fysiek ongeluk. Deze zet de lijnen of assen van jouw pijnlichaam in je hoofd scheef, waardoor de hoofdpijn aanvallen steeds terugkeren.

dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd
dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd

De meeste mensen hebben alleen een geheugen vanaf hun zevende levensjaar. Dan komen “mijn” medium kwaliteiten om de hoek kijken. Ervaringen tijdens de zwangerschapsfase en de eerste zeven levensjaren zorgen voor langdurige levenspatronen in iemands leven. Ken clienten waarbij deze levensfase hoofdpijn achter oog heeft verzaakt. Indien je hulp hierbij wenst ben je van harte welkom in mijn praktijk in de regio Haarlem. Online en op afstand behandelen kan ook. Wandel je leven eens terug en kijk eens voor jezelf naar traumatische ervaringen of ongelukken en voer daardoor zelf de beste oorzakelijke hoofdpijn test uit!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.