Hoofdpijn kosten indicatie betrouwbaar

Hoofdpijn kosten indicatie bij het kiezen voor de reguliere behandeling met medicatie. De kosten zijn met een huisarts en een praktijkondersteuner onder de loep genomen. Zolang je alleen door gaat op de huidige manier van symptoombestrijding met medicatie op basis van de informatie van de gevestigde medische wetenschap en autoriteiten dan sluit je jezelf af voor de kennis en ervaring van de oude duizenden jaren oude spirituele wetenschap van de Heilige Geometrie.

Deze overleverde wetenschap vanuit kloosters en ingewijden zoals Leonardo Da Vinci en Rafael heeft een harmoniserende kracht. Het is een magie welke niet op basis van wetenschappelijke instrumenten – welke slechts de 5 bekende zintuigen meten – is aan te tonen. De aanbevelingen van cliënten zijn dan doorslaggevend. Dit noemt men ervaringsbewijs ten op zichtte van wetenschappelijk bewijs. Je dient zelf te besluiten wie je gelooft en na te gaan of jouw bezwaren en perceptie juist zijn door 5 emoties onder de loep te nemen. Wat is voor jou geloofwaardig? Wat levert permanente structurele verbeteringen op? We geven je eigenlijk een alternatief en een second opinion.

Kosten van de reguliere behandelmethode

Hoofdpijn is een aandoening die meer dan de helft van de wereldbevolking treft en kan variëren van matige tot ernstige pijn en ongemak. De kosten van behandelingen variëren echter sterk, afhankelijk van de gekozen methode en de ernst van de aandoening. Over het algemeen zijn de meest voorkomende behandelingen voor hoofdpijn gericht op het verminderen van pijn en het verlichten van andere symptomen zoals misselijkheid en lichtgevoeligheid. De kosten van deze behandelingen variëren van enkele euro’s voor een eenvoudige pijnstiller tot honderden euro’s voor medicijnen die alleen op recept verkrijgbaar zijn.

Niet te berekenen baten naast kosten hoofdpijn

Deze hieronder genoemde baten zijn niet in geld uit te drukken. Ze verbeteren jouw levenskwaliteit. Dit is ook wat de cliënten welke een aanbeveling hebben geschreven terugkoppelen.

  • Jouw hersenen en organen worden minder zwaar belast hetgeen jouw levensverwachting naar boven kan bijstellen.
  • Je brengt meer tijd door met familie en vrienden waardoor jouw levensvreugde weer toeneemt.
  • Je beperkt niet langer jouw inkomen en carrièremogelijkheden door concentratieverlies, ziekteverzuim en herstel van vermoeidheid.
hoofdpijn kosten
hoofdpijn kosten

Te berekenen baten door kostenbesparing

Door het beantwoorden van de 7 onderstaande vragen bieden wij jou een kosten indicatie per pdf in jouw email inbox aan. Deze bevat een overzicht van alle kosten tot aan het einde van jouw leven op basis van de gemiddelde levensverwachting en de hoeveelheid hoofdpijn aanvallen. Het houdt rekening met allerlei aspecten. Deze zijn afgestemd met een huisarts en een huisartsen praktijkondersteuner qua normering van de kosten bij de zwaarte van het hoofdpijn ziektebeeld.

  • Medicijnkosten
  • Doktersbezoeken
  • Ziekteverzuim
  • Menstruatie cyclus afhankelijkheid

Ons doel is om jou een berekening aan te bieden en jou hiermee bewust te maken hoe groot de kostenreductie kan zijn in jouw medische kosten en die voor de maatschappij via de zorgverzekeraars. De berekening illustreert het belang voor jou als hoofdpijnpatiënt om rekening te houden gedurende jouw hele leven met deze kosten en hierdoor daadkrachtiger een keuze te maken voor deze alternatieve behandelmethode welke de oorzaken aanpakt en voor permanente resultaten heeft gezorgd bij patiënten.

Het is belangrijk om op te merken dat het kiezen van de juiste alternatieve behandeling voor hoofdpijn minder afhangt van de kosten, maar met name van de effectiviteit op lange termijn. Dit laatste wordt duidelijk zodra je de besparing op de toekomstige hoofdpijn kosten afzet tegen de kosten van ons behandelplan.

Hoofdpijn kosten en baten analyse bij alternatieve keuze

De kosten van ons behandelplan en de opbrengst door jarenlange kostenbesparing kan je tegen elkaar afzetten. Dit heet in het bedrijfsleven een kosten baten analyse. Je investeert eenmalig en de baten qua kostenbesparing blijven na een succesvolle behandeling met permanente resultaten jaar na jaar terugkomen. En bovendien zijn er de hierboven genoemde niet te kwantificeren extra baten op het gebied van gezondheid, levensverwachting, levensvreugde en groei van inkomen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.