CPH Hoofdpijn of Syndroom van Sjaastad

Chronische Paroxismale Hemicranie, of afgekort CPH Hoofdpijn, daar had ik nog nooit van gehoord voor 2021. Dit terwijl migraine hoofdpijn patiënten en clusterhoofdpijn patiënten de weg naar mijn praktijk al eerder vonden. Gedurende 25 jaar is het systeem van behandelen voor alle soorten hoofdpijn steeds verder verbeterd. Het ziektebeeld Chronische Paroxismale Hemicranie is een aandoening welke vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Het is zeer zeldzaam en manifesteert meestal tussen het dertigste en vijfendertigste levensjaar. Het heet ook hemicraniale hoofdpijn of hemicrania migraine. En bovendien het syndroom van Sjaastad of sunct hoofdpijn.

paroxysmale hemicrania
Paroxysmale hemicrania CPH Hoofdpijn

Ben erg geschrokken van de impact op de kwaliteit van leven bij een mannelijke CPH patient. Moest een manier vinden om ook deze vorm van hoofdpijn te balanceren. En het is gelukt zonder welke vorm van medicatie of oefeningen door de CPH patiënt dan ook!

Symptomen van Paroxysmale Hemicrania CPH

De symptomen van CPH of het Syndroom van Sjaastad hangen nauw samen met de symptomen van Cluster Hoofdpijn. De aanvallen zijn evenwel korter van duur en de frequentie per dag is giga hoog. Op 1 dag kunnen er wel 40 aanvallen plaatsvinden. Ook is er vaak sprake van een rood tranend oog, een afhangend ooglid en vaak chronische verkoudheid met een verstopte neus.

Reguliere behandelwijze

Vaak wordt er bij het vaststellen van het ziektebeeld eerst een aantal onderzoeken gedaan. Een bloedtest en een MRI-scan worden ingezet om andere oorzaken en ziektebeelden uit te sluiten. De chronische paroxysmale hemicrania wordt vervolgens indirect aangetoond met het medicijn Indometacine. Het is een sterke ontstekingsremmende pijnstiller welke de aanvallen verminderd. Bijwerkingen zijn verhoogde kans op maagklachten voorvoor een maagzuurremmer wordt voorgeschreven.

Van mijn eerste client vernam ik ook dat een operatie tot de mogelijkheden behoort waarbij een buisje in de schedel wordt aangebracht. Deze operatie is niet zonder risico. Er wordt meestal van afgezien. Kan behandelen niet op een andere manier?

CPH hoofdpijn
CPH Hoofdpijn Syndroom Sjaastad

Behandelwijze van syndroom van Sjaastad

Zoals bij alle vormen van hoofdpijn heb ik daar een uitgesproken mening over. Deze is gebaseerd op het meer dan 25 jaar behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten. De spirituele aanpak is kort samengevat als volgt:

  1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd
  2. Het activeren van 2 lichtlijnen in het hoofd
  3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven
  4. Op zoek gaan naar pijn van cluster hoofdlijn op set van twee gekruiste extra lichtlijnen bij en door de ogen
  5. Op zoek naar spanningsband om hoofd bij chronische Paroxismale Hemicranie CPH cliënten.
  6. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden. Hangt samen met de locatie van de pijn bij stap 4.

De aanpak is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de Hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische pijn. Onderstaand figuur geeft een 3 dimensionale weergave van deze geometrische vorm.

dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd
dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd

Oud hartzeer heeft gezorgd voor het imploderen van deze Heilige Geometrie vorm en zorgt dan ook dagelijks voor die verschrikkelijke CHP hoofdpijn aanvallen. CPH patiënten helpen is vakwerk op het gebied van paranormaal genezen. Het vergt diepe alchemistische kennis van wat er in ons hoofd allemaal omgaat. En daarnaast het zielsverdriet of hartzeer in ons hart laten oplossen. De dankbaarheid welke je ontvangt is dan ook giga groot. Het leven terug krijgen daar gaat het om!

Praktijk open voor meer CPH Hoofdpijn patiënten?

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Het zelfde geldt voor alle andere vormen van migraine hoofdpijn Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor een serie energetische therapie behandelingen voor CPH hoofdpijn of Chronische Paroxismale Hemicranie!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.