Hoofdpijn behandelmethode bezwaren betreurenswaardig

Deze jarenlange hoofdpijn behandelmethode is voor de gemiddelde persoon out of the box. We beschrijven de 5 emoties met bezwaren en hoe je samen met ons meer vertrouwen kan ontwikkelen voor deze aanpak. Lees met name de aanbevelingen van cliënten welke hun leven weer terug hebben na jarenlange teistering van aanvallen met clusterhoofdpijn en CPH Hoofdpijn. Het ego ontwikkelt deze 5 krachtige emoties om niet voor onze hartcentrum gerichte aanpak richting de ziel te kiezen. In het oude hartzeer zit veel angst en spanning opgeslagen hetgeen allerlei soorten hoofdpijn veroorzaakt. De aanvallen zorgen voor ontspanning.

Toegang tot Pasanta zorg in 5 stappen

Om toegang tot onze complementaire zorg te krijgen hanteren we een vijf 5 stappenplan. Doel hiervan is cliënten aan te trekken welke passen bij de deze hoofdpijn behandelmethode en het aanmeldt proces voor potentiële cliënten soepel en snel te laten verlopen. Hier tref je de 5 stappen aan:

Toegang Pasanta Zorg 5 stappen
Toegang Pasanta Zorg 5 stappen
  1. Informatie lezen en naar oude pijn willen gaan qua houding
  2. Online afspraak inplannen
  3. Kennismakingsgesprek online
  4. Bestellen van behandel en of coach plan, overeenkomst tekenen en vragenlijst invullen
  5. Intake gesprek inclusief eerste behandeling inplannen.

Vijf emoties doorgronden passende bij bezwaren

Alvorens je aan te melden via het contact formulier en deze eerste stap te zetten, tracht bij jouw gevoel te blijven. Emoties kunnen een krachtige rol spelen om in jouw hoofd en mentale denken te schieten. Zie onderstaande tabel met een korte uitleg van elke emotie. Tracht de verschillende emoties goed te begrijpen vanuit het Boeddhisme.

emoties tabel bij aanmelden zorg
emoties tabel welke sterk kunnen opspelen

Vijf bezwaren voor hoofdpijn behandelmethode

Met betrekking tot hoofdpijn kunnen de onderstaande bezwaren opspelen passende bij elk van deze 5 bovenstaande emoties.

  1. Trots: Je sluit je af voor deze out of the box complementaire behandelwijze, want het past niet in jouw jarenlang opgebouwd denk raamwerk of positie voor reguliere geneeskunde.
  2. Boosheid: Je geeft commentaar op deze zeer subtiele energetische spirituele innerlijke aanpak gericht op jouw hartcentrum met daarin oud hartzeer. Naar deze pijn wil je niet gaan en om die reden houdt je juist afstand tot deze innerlijke aanpak.
  3. Gehechtheid: Je identificeert sterk met jouw ziektebeeld en gaat voor ziektewinst en sluit je hierdoor geheel af van deze alternatieve out of the box aanpak.
  4. Jaloezie: Je kiest voor de slachtoffer rol als hoofdpijn patient en kiest voor hulpeloos zijn met de overtuiging er is geen echte structurele oplossing.
  5. Onzekerheid: Je hebt geen blind vertrouwen, verdient geen (magische) ondersteuning en wil het bij de oude vorm van symptoombestrijding laten.

De 5 emoties bij deze hoofdpijn behandelmethode en jouw bewustzijn

innerlijke licht container
innerlijk licht en emoties

Deze 5 emoties hangen samen met de expansie van jouw innerlijk licht container van jouw ziel. Onze hoofdpijn behandelmethode werkt qua trauma losweken op deze lichtcontainer in. Hoever schijnt jouw inner licht en hoe bewust, gevoelig en emphatisch ben je? Van buiten naar binnen Onzekerheid (blauw), Jaloezie (Groen), Gehechtheid (Oranje), Boosheid (Geel) en Trots (Rood). Een oude traumatische ervaring – al dan niet gerelateerd aan jouw hoofdpijn – in 1 of meer van deze 5 lagen geeft een energielek waardoor het innerlijk licht in een putje leegloopt en hierdoor niet verder naar de volgende laag kan schijnen. Naar mate jouw innerlijk licht minder ver schijnt, zullen zich krachtigere mentale bezwaren ontwikkelen voor de Pasanta aanpak. Kies er voor jou hier bewust te maken. Negeer jouw mentale bezwaren vanuit jouw hoofd en maak een bewust keuze vanuit jouw hartcentrum. Onderstaand figuur illustreert jouw keuze moment.

hart versus hoofdkeuze implicatie van zijn toestand bij hoofdpijn behandelmethode
hart versus hoofdkeuze implicatie van zijn toestand

Hoe krijg je meer vertrouwen voor deze hoofdpijn behandelmethode?

In feite komen alle vijf de emoties voort uit oud hartzeer – onderliggend aan jouw hoofdpijn aanvallen en ontspanning– en de jarenlange frustratie daarover. Wat je kan helpen is het vertrouwen te vergroten door allereerst onze hoofdpijn aanbevelingen te lezen. Vervolgens jezelf met een houding van enige mate van overgave aan te melden. Bij stap 2 een persoonlijk Zoom gesprek met mij aanvragen. Dan bespreken we jouw situatie en kan ik je meer afgestemde terugkoppeling en advies geven. Ook kan ik je in contact brengen met cliënten welke een aanbeveling hebben geschreven en mag je naar hun ervaringen zelf los van mij navraag doen. Daarna kan je de stappen 3, 4 en 5 zelf al dan niet zelf zetten.

Conclusie wel kiezen voor out of the box hoofdpijn behandelmethodiek

We creëren en houden zelf ons eigen leed in stand door niet naar oude pijnen te gaan en deze ook niet te willen aanschouwen. Ons ego doet dit. Het ego ontwikkelt 5 krachtige emoties om niet voor onze aanpak gericht op de ziel te kiezen. Door dit oude hartzeer wordt jouw bewustzijn beperkt en ben je minder empatisch en meer egocentrisch. In het oude hartzeer zit veel angst en spanning opgeslagen hetgeen allerlei soorten hoofdpijn veroorzaakt. Er staat als het ware te veel druk op jou vanuit energetisch standpunt gezien. Deze druk haalt te Heilige Geometrie onderuit in 2 van de 5 lagen van de ziel. De druk en spanning laat jouw huis als het ware tijdelijk instorten om de spanning te ontladen. Het is als het ware een ventiel van een luchtbed wat leegstroomt. Op dat moment heb je een aanval. Door deze 5 emoties te omzeilen kan je jouw medicatie in overleg met een arts afbouwen, weer genieten van jouw weekenden & vakanties, jouw innerlijke organen minder belasten en jouw werk & inkomen mogelijke beter op de rit krijgen. Houdt je vanuit jouw ego vast aan 1 of meer van deze 5 emoties dan sluit je jezelf af voor groei en een betere levenskwaliteit. De methodiek werkt voor alle soorten hoofdpijn, migraine en oogmigraine. Geef je er aan over en kies voor deze beproefde en verfijnde hoofdpijn behandelmethode.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.