Chronische hoofdpijn tips

De gevolgen van chronische hoofdpijn op het sociale leven en bovendien op de levensverwachting zijn groot. Heb je vaak hoofdpijn? Veel hoofdpijn? Vaak wakker worden met hoofdpijn? Heb je elke dag hoofdpijn? Last van aanhoudende pijn? Kies voor een alternatieve spirituele behandeling. Zeker als je vroeger een hersenschudding hebt gehad of je hoofd hard hebt gestoten of een bal keihard op je hoofd hebt gekregen. Veel cliënten zijn dit vergeten gedurende de eerste 7 levensjaren. Dan komt mijn mediumschap om de hoek kijken om dat voorval te traceren. Met het behandelen van jouw pijnlichaam in je hoofd kan chronische hoofdpijn en ook alle ander hoofdpijnvormen over gaan.

Jouw chronische hoofdpijn en de jarenlange impact

chronische hoofdpijn

Niet als chronisch bestempelen.

Dit helpt niet …. je dient meester te worden over de hoofdpijn!

De impact op je sociale leven van chronische hoofdpijn qua gezin, je gezondheid en financiële middelen zijn vaak jarenlang zeer groot.

Typen pijn

Dit is een andere manier van onderscheid maken bij het pijn gevoel van jouw chronische hoofdpijn. Er zijn 7 varianten om jouw pijn te beschrijven.

  • stekende hoofdpijn
  • hevige hoofdpijn
  • bonzende hoofdpijn
  • heftige hoofdpijn
  • kloppende hoofdpijn
  • drukkende hoofdpijn
  • aanhoudende hoofdpijn

Ze komen allemaal voort uit jouw pijn lichaam hetgeen omschreven wordt door het Heilige Geometrie patroon de dubbele octaëder. Deze staat centraal bij de innerlijke aanvliegroute welke we voorstaan. Uitgangspunt is de echte onderliggende oorzaak aanpakken.

dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd
dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd

Soorten hoofdpijn en behandelwijze

De frequentie van hoofdpijn per maand verschilt enorm qua soorten hoofdpijn en ook van chronische hoofdpijn. De reguliere behandelwijze verschilt niet qua stappenplan als het gaat om hoofdpijn medicatie. De innerlijke behandelwijze is ook nagenoeg identiek. Dus of je nu migraine hoofdpijn, clusterhoofdpijn, stress hoofdpijn, hoofdpijn achterhoofd of hoofdpijn voorhoofd hebt er is altijd iets mis met dezelfde energielijnen in en rondom jouw hoofd. Deze zijn niet goed gecentreerd.

elke dag hoofdpijn
elke dag hoofdpijn?

De frequentie van de chronische hoofdpijn

Veel cliënten met hoofdpijn nemen de hoofdpijn voor lief. Ze zijn gewend aan het slikken van pijnstillers of dagelijkse medicijnen. Deze onderdrukken de pijn mogelijk met bijverschijnselen. Heb gemerkt dat ze al heel blij zijn zodra de intensiteit of de frequente per maand afneemt. Ze zijn zo gewend aan de hoofdpijn. Hierdoor is er een groep die er uiteindelijk net niet helemaal vanaf wil. Ze stoppen met behandelingen net als de finish streep in zicht is.

Elk ziektebeeld met haar proces is een weerspiegeling van zielsverdriet. Dus daar zit dan de kern. Gelukkig hebben we ook een online coaching ondersteuning HappyDePeppie. Ook voor de meeste ernstige vorm van hoofdpijn: CPH of paroxismale-hemicranie of Sjaastad.

De belangrijkste tip: Accepteer niet dat je moet leren omgaan met erge chronische hoofdpijn. Geef het een andere meer spirituele betekenis. Kijk iets verder dan je neus lang is en kies voor spiritueel ontwaken. De kwestie is niet de primaire oorzaak. Naam je klacht serieus. Kijk eens naar onderstaande figuur uit mijn boek Oneness Effort. Hierin zie je de onder water gelegen factoren. Deze vormen te zamen jouw onderbewuste.

Alternatieve behandeling in praktijk

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding van chronische hoofdpijn met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Ook voor als maar aanhoudende hoofdpijn. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de alternatieve behandeling. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. De drukkende of stekende hoofdpijn kan ook van corona komen. De vraag “wat te doen?” heb ik zo goed mogelijk trachten te beantwoorden. Zie je graag voor een serie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting. Dus kom eerst uiterlijk in actie en daarna innerlijk zodra en zolang je veel, vaak of elke dag last hebt van acute chronische hoofdpijn!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.