Hoofdpijn Behandelplan Tarieven

Tarieven behandelingen en behandelplannen

RBCZ logo
Lid van RBCZ kwaliteitsregister therapeuten in de complementaire zorg

Doelstelling
Een begeleider of coach helpt je van A naar B. Je wilt erop vertrouwen dat jouw grootste pijn of jouw grootste wens vervult wordt.  Het aantal sessies en de tarieven zijn daarom niet het belangrijkst. Je wilt een transformatie doormaken met het gewenste structurele resultaat. Houdt van jezelf en spendeer tijd en middelen in jezelf om te groeien. Jouw toewijding met je hart en ziel is een belangrijke component voor succes.

Rol mediumschap
Voor traumaverwerking is mediumschap nodig als de inkleuring in jouw leven voortkomt uit vorige generaties. Ook kan jezelf de herinneringen vanuit de eerste 7 levensjaren zijn vergeten of geblokkeerd hebben. De onderliggende oorzaken van fysieke klachten zoals hernia, hoofdpijn of een frozen shoulder zijn altijd traumatische ervaringen al dan niet fysiek door een ongeluk of emotioneel door een aanvaring of jarenlange conditionering. 


Verplichtingen vanuit beroepsvereniging

In deze wereld is het noodzakelijk en verplicht vanuit de beroepsvereniging VGAB om tarieven duidelijk te vermelden.  Ook is het verplicht om duidelijk per dienst aan te geven of er een dagvergoeding mogelijk is vanuit de Zorgverzekeraar. Onderaan deze pagina tref je een link aan om jouw dagvergoeding te valideren bij jouw zorgverzekeraar. 

Advisering en Vragen
Tijdens het gratis zoom gesprek van 20 minuten kan uiteraard jouw situatie beschrijven en jouw vragen stellen. We qeven dan qua aantal sessies passende bij jouw situatie een indicatie. Voor Energetische Therapie kan je per consult zelf kiezen voor een volgende consult of direct voor een financieel voordeliger behandelplan kiezen. Bij spirituele hoofdpijn coaching heeft 1 of enkele sessies geen zin om structureel resultaat te boeken en zijn er verschillende initiële start keuzen passende bij jouw budget. 

VBAG logo
Vereniging Bevordering Alternatieve Geneeswijzen

Tarieven per sessie Energetische Therapie met Mediumschap

Kennismakingsgesprek online 20 min
Intake formulier invullen en intake gesprek van 60 min 
Energetische therapie met mediumschap 45 min
Coaching met energetische therapie 90 minuten

gratis en zelf online in te plannen 
120 Euro met dagvergoeding
  90 Euro met dagvergoeding
180 Euro met dagvergoeding 

Therapie kan fysiek in praktijk Pasanta en online i.c.m. afstandsbehandeling.
Dagvergoeding van de zorgverzekeraars is mogelijk voor aanvullend verzekerden mits fysiek in praktijk.
Betaling per sessie contant, met pin na sessie of vooraf per bankoverschrijving.

Tarieven Energetische Therapie met mediumschap behandelplannen

Energetische therapie kan fysiek in praktijk Pasanta of online i.c.m. afstandsbehandeling.

Ervaar Plan intake + energetische therapie behandeling
Start Plan intake + 3 energetische therapie behandelingen
Aanpak Plan intake + 6 energetische therapie behandelingen
Doorpak Plan intake + 9 energetische therapie behandelingen
Jaar Plan intake + 12 energetische therapie behandelingen
Additioneel 3  drie energetische therapie behandelingen
Additioneel 6 zes additionele energetische therapie behandelingen

 144 Euro met dagvergoeding
 249 Euro met dagvergoeding
 499 Euro met dagvergoeding
 722 Euro met dagvergoeding
 944 Euro met dagvergoeding
 249 Euro met dagvergoeding
 499 Euro met dagvergoeding

De sessies duren 45 minuten waarvan de behandeling zelf 20-25 minuten duurt. Ook blijf je 15 min liggen om de energie dieper door te laten werken. We brengen een offerte uit welke na acceptatie direct een factuur aanlevert. Deze kan je via Ideal en je bank app automatische voldoen. Er zijn deelbetalingen mogelijk bij de verschillende plannen behalve bij het Ervaar Plan, Start Plan en Additioneel 3. Dagvergoeding van de zorgverzekeraars is mogelijk voor aanvullend verzekerden mits fysiek in praktijk. Voor de vergoeding van verzekeraars zijn speciale facturen nodig. We brengen daarvoor 11 Euro (3 sessies), 22 Euro (6 sessies ), 33 Euro (9 sessie) of 44 Euro (12 sessies) Euro administratiekosten in rekening. Deze worden achteraf na de laatste sessie van het plan verstrekt, omdat deze met een correcte datum dienen te worden voorzien en het ons dan minder tijd kost.

Hoofdpijn Coach Plan met mediumschap

Start Plan 3 coaching sessies met energetische therapie en intake
Aanpak Plan 6 coaching sessies met energetische therapie en intake
Doorpak Plan 9 coaching sessies met energetische therapie en intake
Jaar Plan 12 coaching sessies met energetische therapie en intake
Additioneel 3 coaching sessies met energetische therapie
Additioneel 6 zes coaching sessies met energetische therapie

 449 Euro met dagvergoeding
 999 Euro met dagvergoeding
1449 Euro met dagvergoeding
1899 Euro met dagvergoeding
 499 Euro met dagvergoeding
 999 Euro met dagvergoeding

De coaching sessies duren 60 minuten met aansluitend een energetische therapie sessie van 30 minuten. Je krijgt toegang tot ons online coaching platvorm HappyDePeppie. Om de 2 tot 3 weken heb je een coaching sessie. We brengen een offerte uit welke na acceptatie direct een factuur aanlevert. Deze kan je via Ideal en  je bank app automatische voldoen. Er zijn deelbetalingen mogelijk bij de verschillende plannen. Dagvergoeding van de zorgverzekeraars is mogelijk voor aanvullend verzekerden mits fysiek in praktijk. Voor de dagvergoeding van zorgverzekeraars voor het gedeelte van de Energetische Therapie binnen de coaching zijn speciale facturen nodig. We brengen daarvoor 11 Euro (3 sessies), 22 Euro (6 sessies ), 33 Euro (9 sessie) of 44 Euro (12 sessies) Euro administratiekosten in rekening. Deze worden achteraf verstrekt, omdat deze met een correcte datum dienen te worden voorzien en het ons dan minder tijd kost. Bij zware traumatische ervaringen adviseren we eerst voor een Start Plan of Aanpak Plan energetische therapie te gaan alvorens voor coaching te kiezen. Onderstaand treft je een drietal grafisch uitgewerkte voorbeelden aan van de mogelijkheden.
Hoofdpijn Aanpak Behandel Plan

euro

499

/behandelplan 6
plan omvat:
+ Hoofdpijn Aanpak Coach Plan

euro

999

/coach en behandel plan 6
Eerst Start Plan afronden dit plan omvat:
Hoofdpijn Lotgenoten Plan PILOT

euro 1111

/groep behandel en groep coach plan 12
plan omvat:

Contact opnemen bij vragen

Voor het doorspreken van jouw situatie kan je online een gratis kennismakingsgesprek inplannen. 

Overzicht vergoedingen door zorgverzekeraars

Cliënten van bij de beroepsvereniging VBAG aangesloten natuurgeneeskundige en energetische therapeuten komen in aanmerking voor vergoedingen vanuit aanvullende verzekeringen. Wij zijn A-licentie houder bij VBAG en registertherapeut aangesloten bij het RBCZ. Vink op deze link het vakje aan bij zorgverzekeraars welke natuurgeneeskunde vergoeden. Dan krijg je een overzicht en kan je kijken of jouw zorgverzekeraar erbij staat en hoeveel de dagvergoeding per consult is. Check bij de verzekeraar of ze vergoeding geven voor Oneness Management, Troelstralaan 36, 2104 PV Heemstede met prestatiecode 24012 Energetische Therapie of 24005 Natuurgeneeskundig Consult.

Let op! Klik daadwerkelijk op deze bovenstaande link om teleurstellingen te voorkomen. Er zijn zorgverzekeraars welke in de polisvoorwaarden natuurgeneeskunde of energetische therapie consulten vergoeden maar in de kleine lettertjes weer uitsluitingen hanteren. Het is daarom belangrijk alleen natuurgeneeskunde te noemen met de bijbehorende prestatiecode 24005 of energetische therapie met prestatiecode 24012. Deze leveren we aan op de separaat te bestellen factuur voor de zorgverzekeraars met een VBAG en RBBZ logo erop.

Hulpvraag Zorgverzekeraars? 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.