Hoofdpijn zwanger hoe verhelpen?

Hoofdpijn terwijl je zwanger bent is geen pretje je wil blij in verwachting zijn. Die hoofdpijn gooit roet in het eten. De symptomen zijn vaak duizelig, nekpijn en het treed meestal op bij bukken. Veelal treden de symptomen op tussen 13 weken, 14 weken, 15 weken of 16 weken. Ook hoofdpijn en zwangerschapsvergiftiging gaan vaak hand in hand. Medicatie voor zware hoofdpijn tijdens de zwangerschap wil je eigenlijk niet voor je kindje.

hoofdpijn zwanger
hoofdpijn zwanger

Jouw kindje leeft tot plus minus 2,5 jaar in het paradijs of eenheidsbewustzijn. Daarom vindt iedereen babi’s leuk en hangen we massaal over de kinderwagens heen. Het energieveld van jouw kindje – hoe klein het ook nog is – veroorzaakt extra gevoeligheid. Hierdoor voel je opeens hoofdpijn bij jou zelf wat er al jaren zat. Spiritueel ontwaken is nodig om de echte oorzaak van jouw hoofdpijn te achterhalen. Met hoofdpijn rond blijven lopen terwijl je zwanger bent is niet nodig!

Spiritueel ontwaken wat is dat?

Het lichaam van ons is het meest spirituele wat er is. Besef je dat wij opgroeien bij onze moeder in het water en helemaal in het donker? Er is 1 eicel en er zijn 12 spermacellen nodig om zwanger te geraken. Je zal ongetwijfeld denken “Ja Maar” er is toch maar 1 sperma cel nodig. Nee 1 sperma cel kan nooit door de dikke laag rondom de eicel heen breken. Deze veert dan mee. Twaalf spermacellen dienen met spiritueel bewustzijn in een geometrisch patroon tegelijk druk uit te oefenen om de eicel te bevruchten. De eicel kiest de spermacel welke mag binnendringen.

Nu je zwanger bent en je het wonder van de celdeling zelf ervaart in je baarmoeder hoop ik dat je ook iets verder wil kijken m.b.t. jouw hoofdpijn. Die celdeling leg ik meer in detail uit bij Energetische Therapie omdat wat mij betreft dit de basis is om als energetisch therapeut handen en voeten aan dit mooiste beroep te geven. De hoofdpijn zwangerschap kan op elk moment tijdens de zwangerschap optreden. Het kan bijvoorbeeld in de eerste week, na 4 weken, 14 weken, 16 weken, 20 weken en ook nog na 38 weken. Dit tijdstip is gekoppeld aan jouw eigen energievelden van de celdeling. In welk energieveld is bij jou als moeder die traumatische energie opgeslagen? Het moment van de hoofdpijn wordt hierdoor mede bepaald.

spiritueel ontwaken
spiritueel ontwaken

In het bovenstaande figuur uit mijn boek Oneness Effort zie je dat hoofdpijn zwanger jouw kwestie is waar je een oplossing voor zoekt. Onder water zie je jouw onderbewustzijn met de verschillende lagen waarin hartzeer kan zijn opgeslagen.

Behandelwijze van hoofdpijn tijdens zwangerschap

Zoals bij alle vormen van hoofdpijn heb ik daar een uitgesproken mening over. En dus ook voor hoofdpijn bij zwangerschap. Deze mening is gebaseerd op het meer dan 25 jaar behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten. De aanpak is kort samengevat als volgt:

  1. Het energetisch rechtzetten van 3 lichtlijnen in en rond het hoofd.
  2. Het intuïtief activeren van drie lichtlijnen in en rond het hoofd.
  3. Een intentie uiten dat de lijnen in de nieuwe configuratie blijven.
  4. Jouw hartzeer oplossen van een oude traumatische ervaring.

De aanpak is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de hoofdpijn zwanger. Onderstaand figuur geeft een 4 dimensionale weergave van deze geometrische vorm.

dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd
dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd

Een shock energie van een ongeluk of oud hartzeer heeft gezorgd voor het imploderen van deze Heilige Geometrie vorm en zorgt mogelijk dagelijks voor hoofdpijn aanvallen. Het vergt diepe alchemistische kennis van wat er in ons hoofd allemaal omgaat. En daarnaast het zielsverdriet of hartzeer in ons hart te laten oplossen. Omdat je zwanger bent en hoofdpijn hebt, is voorzichtigheid geboden en is het niet verstandig om in een emotioneel zwaar traumaverwerking traject te stappen. Als je niet eerder zware hoofdpijnen hebt gehad en je een ongeluk wellicht nog deels herinnert, kom dan in actie. Wees bewust dat veel volwassenen geen ongelukken herinneren uit de vroege kindertijd t/m zeven jaar. Je kan destijds van een klimrek zijn gevallen of hard op het ijs zijn gesmakt tijdens schaatsen. Dan kan mijn mediumschap uitkomst bieden om je met deze periode te helpen herinneren.

Welkom in mijn praktijk voor hoofdpijn zwanger

Kies zeker tijdens je zwangerschap niet voor symptoom bestrijding met pijnstillers. De misselijkheid, duizeligheid of nekpijn tijdens 13 weken, 14 weken, 15 weken of 16 weken zijn geen pretje. De hoofdpijn zwangerschap medicatie is verre van ideaal voor moeder en kind. Neem die spirituele stap en bescherm je kindje voor onnodig medicijngebruik. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling! Ook voor hoofdpijn voorhoofd, hoofdpijn achterhoofd, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, hoofdpijn en misselijkheid en CPH Hoofdpijn. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face to face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ik ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de gehele omgeving van Haarlem. Ben je zwanger, heb je hoofdpijn en ben je duizelig? Dan zie ik je graag voor een serie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor de ondersteuning bij hoofdpijn zwanger!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.