Hoofdpijn vrij en bevrijd ?

Hoofdpijn vrij zijn daar ben je naar op zoek. Kan deze gedurende 25 jaar steeds verder verfijnde alternatieve hoofdpijn behandelmethode het ei van Columbus zijn? 

Hoe kan het zijn dat je hier niet eerder van gehoord hebt? 

Ten einde raad cliënten met een bepaald spiritueel bewustzijn klopten eerder aan. En een praktijk voor paranormale genezing daar hebben mensen die nog boos zijn op hun hoofdpijn meestal niet direct een klik mee.  De cliënten zijn ook vaak in een jeugd samen met hun ouders bij een paranormaal therapeut geweest. Ze waren hierdoor al bekend met een vorm van energetisch behandelen of energetische therapie. 

Video afspelen

Hoofdpijn Behandelen met lotgenoten voor hoofdpijn vrij leven

We behandelen alle soorten hoofdpijn op afstand in een groepsessie.

Waaronder de meest extreme vormen zoals oogmigraine, clusterhoofdpijn en CPH Hoofdpijn. 

Je krijgt 12 behandelingen over een periode van 3 tot 6 maanden.

De onderliggende emotionele traumatische ervaringen worden mogelijk losgeweekt. Hierdoor kan je tijdelijk allerlei emoties ervaren. 

Zie het licht aan het einde van de tunnel en blijf uitkijken naar een hoofdpijn vrij leven.

Waarom zijn mediumschap kwaliteiten nodig voor een hoofdpijn vrij leven?

Beperk niet langer jouw carrièremogelijkheden, jouw gezondheid en gezinsleven. Ervaar een leven zonder pijnstillers, hoog jaarlijks eigen risico zorgverzekeraars, eigen bijdrage van medische rekeningen en schade aan je organen en hersenen. En voorkom concentratieverlies voor een aanval, ziekteverzuim tijdens de aanval en hersteltijd na jouw hoofdpijnaanval. Onze alternatieve behandelmethode pakt de twee onderliggende oorzaken van hoofdpijn aan. Maak gebruik van 30 jaar ervaring in het energetisch genezen van hoofdpijn met mediumschap.

Uit ervaring weet ik dat (migraine) hoofdpijnpatiënten die in het verleden een ongeval hebben gehad – waarbij hun hoofd geraakt is – zeer goed te behandelen zijn. Uit onze ervaring is dit in 85% van de gevallen de onderliggende oorzaak is. Helaas heeft nog maar 10 procent van de volwassen hun geheugen over de eerste zeven levensjaren. En nog minder volwassen hebben geheugen over het verblijf van 9 maanden in de baarmoeder en het geboorteproces. Mediumschap kwaliteiten zijn voor het behandelen van hoofdpijn nodig om cliënten te helpen de spanning van deze vergeten trauma’s uit die periode los te weken. 

Ook kan spanning overerft zijn van ouders welke voor hoofdpijn zorgt over meer generaties heen. Meestal gaat het om overerft emotioneel hartzeer in de familielijn van je moeder. Deze spanning wordt wel telkens opgebouwd en weer ontladen met hoofdpijn aanvallen. Deze aanvallen worden in verband gebracht met een lage eigenwaarde en de behoefte om anderen voortdurend helpen. Je wil dan  aardig gevonden worden. Woede en jaloezie zijn in de meeste gevallen de emoties die naast aanvallen naar boven komen. De overtuiging “Ik ben geen aardig persoon” of “Ik ben geen mooi persoon” of “Wat ik creëer is niet mooi” moet eerst worden doorbroken. Dus ondanks dat hoofdpijn in de familie voorkomt, kan jij wel een hoofdpijn vrij leven ervaren. 

hoofdpijn vrij en bevrijd
hoofdpijn vrij en bevrijd
sinus hoofdpijn

Alle soorten hoofdpijn te behandelen

Met de meest extreme vormen van hoofdpijn is ervaring opgedaan met het behandelen in mijn praktijk en op afstand. Het doel is jou hoofdpijn vrij maken en medicatie in overleg met arts af te bouwen.

migraine frustratie

Structurele Aanpak om hoofdpijn vrij te zijn

Er is geen sprake van symptoombestrijding zoals bij de reguliere geneeskunde. We pakken de onderliggende spanning aan en kalibreren telkens opnieuw 3 lichtlijnen in en rond jouw hoofd.

oogmigraine

Geen oefeningen en veranderingen in levensstijl

Je hoeft zelf niets te doen en ook geen oefeningen te doen om jouw pijn zelf te verlichten of te voorkomen. Ook hoef je niet langer jouw levensstijl aan te passen.

migraine aura

Geen herhaal aankopen om hoofdpijn vrij te zijn

Na afloop zijn er geen andere producten of diensten nodig. Alleen bij extreme vormen kan aanvullend life coaching met mediumschap nodig zijn om jouw traumatische ervaringen uit de vroege kindertijd in beeld te brengen en los te weken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.