Aanhoudende hoofdpijn

Heb je vaak aanhoudende hoofdpijn? Veel hoofdpijn? Vaak wakker worden met hoofdpijn? Hoofdpijn Corona gekregen? Heb je elke dag hoofdpijn? Last van aanhoudende pijn? Stress Hoofdpijn of Spanningshoofdpijn? Lees eerst meer over de spirituele hoofdpijn oorzaken. En kies daarna voor een alternatieve spirituele behandeling zonder hoofdpijn medicatie in de vorm van pijnstillers.

Aanhoudende hoofdpijn en de jarenlange impact

aanhoudende hoofdpijn
aanhoudende hoofdpijn

Niet als chronisch bestempelen. Dit helpt niet …. je dient meester te worden over de hoofdpijn! De impact op je sociale leven qua gezin, je gezondheid en financiële middelen zijn vaak jarenlang zeer groot. Zie voor meer informatie Wat te doen tegen hoofdpijn?

Typen hoofdpijn

Dit is een andere manier van onderscheid maken bij het pijn gevoel van jouw aanhoudende hoofdpijn. Er zijn 7 varianten om jouw pijn te beschrijven.

  • stekende hoofdpijn
  • hevige hoofdpijn
  • bonzende hoofdpijn
  • heftige hoofdpijn
  • kloppende hoofdpijn
  • drukkende hoofdpijn
  • aanhoudende hoofdpijn

Ze komen allemaal voort uit jouw pijn lichaam hetgeen omschreven wordt door het Heilige Geometrie patroon de dubbele octaëder. Deze staat centraal bij de innerlijke aanvliegroute welke we voor alle voortkomende hoofdpijn adviseren.

dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd
dubbele octahedron of pyramide het pijnlichaam in je hoofd

Uitgangspunt voor als je vaak of veel of aanhoudende hoofdpijn hebt, is de echte onderliggende oorzaak aanpakken. Deze liggen in het onderbewustzijn. Of te wel onder water zoals blijkt uit onderstaande figuur uit mijn boek Oneness Effort. Kijk verder dan je neus lang is alvorens zeer regelmatig pijnstillers te gebruiken. Deze zijn op lange termijn niet goed voor je gezondheid.

aanhoudende hoofdpijn oorzaken spiritueel ontwaken
aanhoudende hoofdpijn oorzaken spiritueel ontwaken

Een energetische behandelwijze voor aanhoudende hoofdpijn

De frequentie van hoofdpijn per maand verschilt enorm qua soorten hoofdpijn. De reguliere behandelwijze verschilt niet qua stappenplan om medicijnen in te regelen. De innerlijke behandelwijze is ook nagenoeg identiek voor alle soorten voortkomende hoofdpijnen. Dus of je nu migraine, oogmigraine, stress hoofdpijn of hoofdpijn voorhoofd hebt er is altijd iets mis met dezelfde energielijnen in en rondom jouw hoofd. Deze zijn niet goed gecentreerd. Dus jouw hoofdpijn en de bijkomende klachten hoeven niet primair jouw levensgeluk te bepalen. Lees over de ervaringen van cliënten welke eerder de weg naar mijn praktijk vonden.

De frequentie

Veel cliënten met aanhoudende hoofdpijn nemen de acute of erge hoofdpijn voor lief. Ze zijn gewend aan het slikken van pijnstillers of dagelijkse medicijnen. Deze onderdrukken de pijn mogelijk met bijverschijnselen. Heb gemerkt dat ze al heel blij zijn zodra de intensiteit of de frequente per maand afneemt. Ze zijn zo gewend aan de chronische hoofdpijn. Hierdoor is er een groep die er uiteindelijk net niet helemaal vanaf wil. Ze stoppen met het behandelen net als de finish streep in zicht is.

Kies voor alternatieve spirituele behandeling voor aanhoudende hoofdpijn

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding van aanhoudende hoofdpijn met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling van jouw chronische hoofdpijn Ook voor migraine zonder hoofdpijn duizelig, hoofdpijn voorhoofd ogen, spanningshoofdpijn en hoofdpijn achterhoofd. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies van aanhoudende hoofdpijn in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. De drukkende of stekende hoofdpijn kan ook van Corona komen. Zie je graag voor een serie energetische therapie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting. Elk ziektebeeld met haar proces is een weerspiegeling van zielsverdriet. Dus daar zit dan de kern. Dus kom eerst uiterlijk in actie en daarna innerlijk zodra je veel, vaak of elke dag last hebt van aanhoudende hoofdpijn!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.