Wat helpt tegen hoofdpijn?

Wat helpt tegen hoofdpijn of wat te doen bij hoofdpijn zijn 2 van de meest gestelde vragen. Achter stekende -, aanhoudende -, chronische – en kloppende hoofdpijn zitten verschillende soorten hoofdpijn. Het antwoord van de reguliere arts is pijnstillers. Dit is een vorm van symptoombestrijding. Dit kan voor de korte termijn een oplossing zijn maar niet voor de lange termijn. Hiermee neem je teveel gezondheid risico’s.

wat helpt tegen hoofdpijn
wat helpt tegen hoofdpijn

Het traditionele medische farmaceutische gedachtengoed

Het traditionele medische systeem pakt alleen de symptomen en pijn aan zonder een oplossing voor het echte probleem aan te dragen. Neurologen en andere specialisten lijken niet goed te weten wat de echte onderliggende oorzaak is. Migraine patiënten en hoofdpijn patiënten lijden en worden vaak van het kasje naar de muur gestuurd. De verschillende artsen en specialisten hebben elk een andere methode, therapie en medicijnrecept. Helpt dit echt tegen hoofdpijn?

Het instellen van de medicijnen is een iteratief proces en kost veel geld. Dat is precies hoe het systeem werkt. Hierdoor verdient de farmaceutische en medische industrie elk jaar miljarden dollars extra. De artsen maken deel uit van een systeem en ze volgen allemaal hetzelfde protocol. Jouw te behandelen met pijnstillers of uiteindelijk zware dagelijkse medicijnen. Dit biedt alleen een tijdelijke verlichting en je zou kunnen zeggen dat het op de lange termijn niet helpt tegen hoofdpijn ivm de gezondheidsrisico’s!

Artsen kennen de technische aspecten van migraine en ze weten welke pillen de problemen een tijd lang ‘verminderen’. Ze luisteren naar jouw  ervaringen en schrijven je elke keer vanuit hun 4 behandelstappen een nieuw recept voor. Eigenlijk weten ze niet goed wat helpt tegen hoofdpijn. Ze kunnen je geen definitieve oplossing bieden. Ze doen uiteraard wat binnen hun mogelijkheden ligt en met de beste intenties. Jou op dit moment van je pijn afhelpen.

Helpt een pijnstiller tegen hoofdpijn?

Het is een bewezen feit dat het frequente gebruik van medicatie jouw  immuunsysteem zwak en kwetsbaar maakt voor andere ziekten. Het overmatig gebruik van medicijnen kan een effect hebben qua bijwerkingen. Deze dienen ook weer onderdrukt te worden met medicijnen. Als gevolg hiervan verdienen farmaceutische bedrijven veel geld. Je kan dus van hen blijven kopen en kopen, jouw verzekeringsgeld verspillen en jouw gezondheid in gevaar blijven brengen. Dit biedt alleen een tijdelijke verlichting welke op de lange termijn niet gezond is!

Wat helpt vaak niet echt tegen hoofdpijn?

Wat helpt tegen hoofdpijn is 1 van de meest gestelde vragen. Eigenlijk is het van belang allereerst een analyse te maken wat de symptomen bij jou in gang zet. In het algemeen zien we hierbij de onderstaande twee groepen triggers:

1) primaire triggers: Druk en beweging

  1. stress van het werk
  1. overslaan van maaltijden
  1. beweging
  1. slechte houding

2) secundaire triggers: overgevoeligheid van zintuigen

  1. kaas
  1. rode wijn
  1. warm weer
  1. sterke geuren
  1. roken
  1. caffeine
  1. stormen
  1. onweer en bliksem

Dit zijn niet de hoofdpijn oorzaken waar diepgaande factoren aan ten grondslag liggen. Bovenstaande opsommingen zijn de zogenaamde triggers of te wel conditioneringen welke de pijn plotseling manifest maken. Wij nemen acute of chronische hoofdpijn klachten serieus. Dit geldt ook voor hoge bloeddruk hoofdpijn. Energetische behandeling helpt hoofdpijn oorzaak aan te pakken.

Wat te doen bij hoofdpijn?

In het menu hierboven treft je een aantal hoofdpijn aanbevelingen aan. Ook zijn er nog voor veel meer ziektebeelden energetische therapie ervaringen met aanbevelingen waaronder die voor migraine en oogmigraine. De belangrijkste tip op de vraag is een bewustwordings proces. Wil je een snelle oplossing dan neem je een pijnstiller. Kies voor spiritueel ontwaken, zoals je kunt opmaken uit onderstaand figuur uit mijn boek Oneness Effort. Dit is een antwoord op de vraag Wat helpt echt tegen hoofdpijn? kijk naar de dieper onderliggende issues!

wat helpt tegen hoofdpijn spiritueel ontwaken
wat helpt tegen hoofdpijn spiritueel ontwaken

Slik je inmiddels al jarenlang mogelijk steeds zwaardere middelen dan loop je enorme risico’s. Ook blijft het ziektebeeld veel invloed houden op je sociale leven, gezondheid en levensverwachting en helaas ook jouw financiële middelen. Houd altijd dankbaarheid richting artsen. En houdt ook altijd dankbaarheid richting de fabrikanten van medicijnen. Er word ook heel goed werk verricht. Alleen bij het jarenlang onderdrukken van symptomen helt de weegschaal naar de andere kant over. Deze vraag beantwoorden we bewust anders: wat helpt tegen hoofdpijn?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.