Meteen naar de inhoud
Home » Blog met alles over hoofdpijn » Hoofdpijn voorhoofd hersentumor

Hoofdpijn voorhoofd hersentumor

hoofdpijn voorhoofd hersentumor

Hoofdpijn voorhoofd hersentumor is noodzakelijk om uit uit te sluiten via een mri-scan. De symptomen naast hoofdpijn zijn agressief boosaardig gedrag, doordat de druk in het hoofd als gevolg van een langzaam of snel groeiende hersentumor plots kan oplopen. Dus heeft een vredelievende persoon opeens maandenlang veel hoofdpijn en is de emotionele geestestoestand van deze persoon langzaam of plots in zijn geheel veranderd dan wordt het zaak om een arts in te schakelen.

hoofdpijn voorhoofd hersentumor

hoofdpijn voorhoofd hersentumor

 

Behandelplan met complicaties en slecht nieuws

Na een diagnose en inschakeling van een hersenchirurg wordt het langzaam duidelijker of de plek waar zich een tumor bevindt ook bereikt kan worden tijdens een operatie. En hoe gevaarlijk een operatie zal zijn i.v.m. het raken van cruciale hersenfuncties. De medische wetenschap heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Zo ook de hersenchirurgie. Toch mag en kan je zeggen dat deze nog in de kinderschoenen staat. Het gaat ook niet altijd goed. Artsen weten dit ook. De tumor laten zitten en niets doen is evenwel geen betere optie.

Wees dus bewust dat de diagnose hersentumor slecht nieuws blijft. De complicaties na operaties kunnen bijvoorbeeld epilepsie of hersenvliesontsteking zijn. Ook worden er vaak buisjes aangebracht naar de buikwand op de druk in de hersenen beter te kunnen reguleren. Deze kunnen evenwel verstopt raken en voor nog meer complicaties zorgen. Vaak blijft een zwaar pakket aan medicijnen aan de orde en is er maandenlange revalidatie nodig. Het gevaar van een hersenbloeding blijft vaak op de loer liggen. Dit is heel iets anders dan hoofdpijn rechterkant.

De complementaire behandeling

Kies naast de reguliere behandeling ook voor een complementaire behandelplan waaronder operatie ondersteuning. Laat jouw herstel versnellen door na de fysieke operatie in het ziekenhuis ook alle hersencellen energetische met elkaar te verbinden. En de hoofdwonden sneller te laten genezen.