Migraine aura met of zonder hoofdpijn?

Vandaag ga ik praten over een interessant onderwerp, namelijk de Octaëder. De Octaëder is een unieke geometrische vorm welke bepaalt of een migraine Aura al dan niet wordt opgevolgd door migraine hoofdpijn. Blijf lezen om erachter te komen hoe de balans van de Octaëder het verschil maakt tussen migraine Aura met en zonder hoofdpijn! Voor de behandeling van oogmigraine is een extra geometrische figuur nodig om voor balans te zorgen.

Octaëder of dubbele pyramide het pijnlichaam in je hoofd
Octaëder of dubbele pyramide het pijnlichaam in je hoofd

De reguliere behandeling bestaat meestal uit het vermijden van triggers, het gebruik van medicatie, het aanpassen van jouw leefstijl en EMDR of psychotherapie volgen. Deze aanpak blijft symptoombestrijding, omdat de aura migraine of migraine hoofdpijn aanvallen bij de meeste cliënten terug blijven komen. Dit is mogelijk voor de lange termijn qua gezondheid geen goede keuze. Het is juridisch belangrijk om eerst een arts te raadplegen voor een diagnose van jouw hoofdpijn en vervolgens te kiezen voor ons complementaire behandelplan zonder medicijnen en terugkerend gebruik van welk product dan ook. Alleen een zeer specifieke energetische behandeling en mediumschap om jouw oude trauma’s vast te stellen.

Wat zijn de symptomen van migraine Aura met hoofdpijn?

De symptomen migraine Aura met hoofdpijn zijn onder andere hevige hoofdpijn met aanvallen, misselijkheid, braken, lichtgevoeligheid, geluidgevoeligheid, tintelingen, verminderd gezichtsvermogen en duizeligheid.

migraine aura met hoofdpijn
migraine aura met hoofdpijn

Wat zijn de symptomen van migraine Aura zonder hoofdpijn?

Zonder hoofdpijn zijn de symptomen meestal vermoeidheid, verstoorde concentratie, stemmingswisselingen, geheugenverlies en gevoelens van depressie. Er wordt gedacht dat erfelijke factoren een rol kunnen spelen, evenals veranderingen in het hormoongehalte, stress, bepaalde medicijnen, verstoringen in de slaap en ongezonde voeding.

De Tetraëder zorgt voor de lichtflits

De Tetraëder is een geometrische vorm die voorkomt in vele culturen. Vaak wordt de Tetraëder gebruikt om energie in balans te brengen en is een belangrijk onderdeel van migraine aura waarbij deze vorm uit balans is.

hypertetraëder lichtflits aura migraine
Hypertetraëder lichtflits aura migraine

Wanneer de Tetraëder uit balans is, kan dat een migraine-aanval voorspellen. Patiënten kunnen een lichte flits of wazig zien voordat hun migraine-aanval begint. Deze flits is het resultaat van de Tetraëder die uit balans is.

De Tetraëder is dus een waardevolle tool om mensen met migraine te behandelen. Enerzijds waarschuwt het patiënten voor een aanval en anderzijds geeft het een getrainde therapeut de kans om hun migraine-aanvallen te verminderen. Het kan ook helpen om de symptomen van migraine te verlichten, wat de levenskwaliteit aanzienlijk verbetert. Door de Tetraëder met een krachtige intentie in balans te houden, kan de frequentie van migraine-aanvallen verminderen, wat het leven van migrainepatiënten aanzienlijk verbetert.

Wat is en doet een Octaëder?

De Octaëder vorm weerspiegelt ons pijnlichaam. De Octaëder is een geometrische vorm die helpt om een getrainde therapeut een krachtige intentie te laten installeren om de Octaëder gedurende een langere periode in balans te houden waardoor de migraine aanvallen helemaal worden voorkomen of verminderd. Het uit balans geraken van deze specifieke geometrische vorm resulteert in hoofdpijn.

Hoe de balans van de Octaëder bepaalt of je een migraine aura met of zonder hoofdpijn krijgt?

De Octaëder is een unieke geometrische vorm die migraine Aura met of zonder hoofdpijn kan veroorzaken. Is alleen de Tetraëder uit balans dan ontstaat er geen hoofdpijn. Dan manifesteert er alleen een lichtflits. Is ook de Octaëder uit balans dan ontstaat er hoofdpijn waaronder migraine hoofdpijn.

De Octaëder heeft een krachtig magnetisch veld welke inwerkt op de hersenactiviteit en concentratiemogelijkheden van de patiënt. Het is door een getrainde genezer goed te hanteren. Bovendien biedt het een snelle en effectieve verlichting van de symptomen; het kan migraine Aura met of zonder hoofdpijn behandelen; het is veilig en gemakkelijk te gebruiken; en het heeft geen bijwerkingen. Kies voor een serie energetische therapie behandelingen voor jouw migraine aura als dan niet met hoofdpijn.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.