Hoofdpijn Verlichten

Last van hoofdpijn? Clusterhoofdpijn? Welkom bij een genezend medium met een gedurende 25 jaar steeds verder verfijnde hoofdpijn behandelwijze. Inzicht in jouw eerste zeven levensjaren qua fysieke en of emotionele traumatische ervaringen is crusiaal naast een extreem subtiele techniek om 3 lichtlijnen in en rond jouw hoofd opnieuw te kalibreren.

Hoofdpijn verlichten? Hoe kan je drukkende hoofdpijn stoppen? Ervaar een alternatieve aanpak voor alle soorten hoofdpijn welke gedurende 25 jaar steeds verder is doorontwikkeld. Een methode om de frequentie en intensiteit te reduceren. Een complementaire aanpak tegen extreme hoofdpijn zonder het gebruik maken van externe producten en medicijnen.

Geniet van jouw weekenden en vakanties en verleng mogelijk jouw leven. Stop met het beschadigen van jouw organen en hersenen. Voorkom het verlies van carrièremogelijkheden door absentie en verlaag jouw medische kosten gedurende jouw leven.

Hoofdpijn verlichten door steeds minder vaak en ook steeds minder intense aanvallen.

dubbele Octaëder of pyramide het pijnlichaam in je hoofd
dubbele Octaëder of pyramide het pijnlichaam in je hoofd

Jouw pijnlichaam in jouw hoofd

De hiernaast afgebeelde Heilige Geometrie vorm representeert jouw pijnlichaam. Zodra deze vorm niet meer op de juiste manier draait en pulseert ontstaat er een hoofdpijn aanval. Het herhaaldelijk via een behandelplan opnieuw balanceren blijkt zeer krachtig en effectief te werken. Deze vorm is er wel en niet. Het vormt een deel van jouw aura waarin je eerst een witte lichaam kan zien om het lichaam, vervolgens kleuren en uiteindelijk Heilige Geometrie vormen op heel subtiel niveau. Dit is een ontwikkeling van tientallen jaren als energetisch therapeut werken. En het oefenen op honderden cliënten met allerlei soorten hoofdpijn welke jou voorgingen. De Octaëder zorgt ook bij migraine aura dat er daadwerkelijk hoofdpijn ontstaat na de lichtflits.

Hoofdpijn verlichten aanpak

De oorzaak van de hevige hoofdpijn is een oud ongeluk waarbij jouw hoofd een klap heeft gekregen of een traumatische ervaring uit jouw vroege kindertijd in de interactie met een volwassene. De eerste 7 jaar van jouw vroege kindertijd ben je meestal vergeten. Met mediumschap kwaliteiten helpen we deze gebeurtenis te traceren. Een speciale energetische behandeling weekt de emotionele lading vervolgens los. En het herhaaldelijk kalibreren van 3 lichtlijnen in en rond jouw hoofd binnen een behandelplan zorgt voor de frequentie en intensiteit afname. Een beproefde hoofdpijn behandel methode ook voor de meest extreme vormen van hoofdpijn.

Leer meer over de praktijk Pasanta

Een complementaire praktijk voor Energetisch Therapie waarbij mediumschap wordt ingezet om trauma’s uit de vroege kindertijd te traceren. Zelf ben je deze meestal vergeten. Ook kan het ziektebeeld zijn oorsprong hebben bij ouders en grootouders.

Pasanta-Logo

Waarom zou je voor behandeling in praktijk Pasanta kiezen?

De belangrijkste redenen op een rijtje gezet

Een complementaire zorgverlener met 25 jaar ervaring in het energetisch behandelen van hoofdpijn. Zonder producten en zonder medische kosten gedurende vele jaren.

hartzeer lagen

Hartzeer lagen en oorzaken hoofdpijn

Geen bijwerkingen medicijnen

Medicijnen hebben bijwerkingen. En ze pakken de oorzaak van hevige hoofdpijn niet aan. Het is symptoombestrijding. Reguliere artsen weten de oorzaak van clusterhoofdpijn niet.

Structurele oplossing

Door de 2 oorzaken van hele erge hoofdpijn aan te pakken en de lichtlijnen in en rond jouw hoofd weer recht te zetten blijkt bij cliënten de frequentie en intensiteit van aanvallen te dalen.

Van overleven naar leven

Door speciale energetische therapie in combinatie met het in overleg met jouw arts afbouwen van de medicatie krijg je jouw leven weer terug. Geniet weer van weekenden en vakantie.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.